Witaj na forum klasy Ie !!!! Piszemy tu na różne, ciekawe, czasem śmieszne tematy. Forum dopiero wchodzi w życie ale mamy nadzieję, że utrzyma ono wysoki poziom i długo będzie nam służyć :)
Ten temat jest po to, by przedstawić się użytkownikom naszego forum. To może zacznę ja.
Nazywam się Radek, mam 13 lat i jak wiadomo chodz. do klasy Ie. Interesuję się motoryzacją, komputerami, nowościami technicznymi i wszystkim po trochu. Jestem również aktywnym uczestnikiem akcji "konserwa".
W miejscach zaznaczonych były błędy, bądź nie było jakiegoś znaku interpunkcyjnego. Nie, żeby to było dyktando, ale ortografia i stylistyka jest w pewnym sensie ważna, zwiększa czytelność i ogólny poziom forum. Nie przyczepiam się pojedynczych błędów. Poprawiam jeśli błędów jest dużo(4 lub więcej). Pozdro!
Bla, bla, bla... ja to co oni (Nie licząc OGame i Tibii, która jest głupia moim zdaniem(Lecz dla niektórych może być fajna), lubię dodatkowo nowinki elektroniczne.
Moded by: KitKat: Bez zbędnych określeń i wielkich liter. Pozdro!
Jestem Emilka i jestem.....
Pyskata.Buntowniczka. Maruda. Uparta.
Przebojowa, pewna siebie - cała ona. Typowa lwica. Szalona wariatka, dla której wszystko jest możliwe.
Gaduła. Trudno z nią wytrzymać. Jej przyjaciele powinni potrafić słuchać.
Wrażliwa, na piękno i nie tylko. Na krytykę szczególnie. Niektóre uwagi bierze sobie za bardzo do serca.
Pamiętliwa. Pamięta te piękne, jak i zarówno przykre chwile. Nienawidzi tęsknić.
Zmienna. Lubi powracać do przeszłości.
Otwarta na ludzi.
Zawsze uśmiechnięta, bo uśmiech to pół pocałunku.
Wesoła. Dusza towarzystwa.
Złośnica. Potrafi zdenerwować się z byle powodu.
Nie lubi się dzielić z innymi, chociaż sama często korzysta z okazji.
Przesądna. Wierzy w czary, magię i przesądy. W horoskopy też. Ale to tylko dlatego, że na ogół się jej sprawdzają.
Ma obsesje na punkcie czekolady, niezdrowego jedzenia, dobrej muzyki, parkoura i nie tylko.
Lubi ludzi: miłych, cierpliwych, ciepłych, miejących swoje zdanie. Ludzi, którzy ja lubią i akceptują. W pełni. Ludzi, którzy są optymistami.
Czasami potrafi być okropna (nie warto z nią zadzierać).
Wygląd, rzecz względna.
Ciemna blondynka o zielonych oczach, często podkreślonych tuszem do rzęs. Końcówki włosów wystrzępione do granic możliwości.
O moich zainteresowaniach
Parkour
Akro
Cwalk
Taniec towarzyski
Taniec nowoczesny
Co lubię
Parkour, akro
Jezdzić na rolkach
Siedziec na gg
Grac w siate (z tymi co umieja grać)
Kolor błękitny
W-F
Lato
Opalać sie 8) Taniec towarzyski, nowoczeny itp. Czyli Cha- Cha, Hip-hop, Cwalk )))) xD
Czego nie lubię
1.Osób:
a) Dwulicowych
b) Fałszywych
c) Osób które krytykują wszystko co robię i nie potrafia tego uszanować
2. Gdy w lato:
a) Pada deszcz
b) jest poniżej 20 stopni
To chyba tyle xD
Nazywam się Dominika;-) Chodzę do klasy 1 e. W tym roku trafiła mi się naprawdę fajna klasa, z czego jestem zadowolona. Interesuję się sportem, muzyką i często czytam książki przygodowe.Cenię ludzi uprzejmych, dojrzałych, sympatycznych, szczerych. Nie lubię najbardziej dwulicowości i ludzi, którzy się obrażają, zmyślają są dwulicowi itp.
Jestem złośliwa, uparta, szczera, potrafię być przyjaciółką, pamiętliwa, stanowcza, i niezadowolona, że musi być klasowym skarbniekiem he, he. <foch>
Pozdrawiam i dziękuję, za czytanie tej jakże ciekawej wypowiedzi. ( O ile ktoś ją przeczyta).