Witaj na forum klasy Ie !!!! Piszemy tu na różne, ciekawe, czasem śmieszne tematy. Forum dopiero wchodzi w życie ale mamy nadzieję, że utrzyma ono wysoki poziom i długo będzie nam służyć :)
Ta od muzy ma taką wadę że wydaje się miła, a pochwili...nie muszę tego kończyć, chyba że tak:
fjkhkjh,gkmf.,fcxhjhvcxkuhaaaaaaaaaaaajfjkfjlgjlkg, takie mam uczucia kiedy ona się zmienia z w miarę miłej nauczycielki w potwora.
(Oktawian, nie kasuj tych liter)
Nie ma sprawy. Pozdro!
A co sądzicie o naszym pedagogu ???
Jak dla mnie, ten gościu nie powinien być szkolnym pedagogiem, ponieważ jest niemiły, wygląda jakby miał kaca albo był naćpany i wogóle jest jakiś dziwny.....
HA ha ha:D Fajnie piszecie o naszych ''wspaniałych'' nauczycielach :] Ogólnie nie są tacy źli... Hym.... Co mogę napisać, ja osobiście nie przepadam za panią od j. angielskiego. Ci, którzy chodzą ze mną na anglika na pewno nie zdziwią się, gdy to przeczytają. A co do pani od geci, to myślę tak samo, jak wy. Pani Piątkowska jest najlepsza;-) Od chemii jest super (jak dla mnie) Od fizyki...taka sobie.... A co do naszej wychowawczyni, to dla mnie nie mogliśmy lepiej trafić Może i jest wymagająca, ale dla mnie jest sympatyczna, stanowcza i ogólnie cool:P
Pozdrawiam klasę 1 e. I niektórych nauczycieli też..NIEKTÓRYCH.